The Definitive Guide to Borduur & Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

I am actually delighted about my order! The printing was quick and of quite high-quality, furthermore the conversation Together with the operator was very pleasant. I undoubtedly advocate this store!

Het personaliseren van kleding achieved borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden met moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp met naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen achieved borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top rated en ook het Get in touch with fulfilled de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg achieved u gegevens op via mijn Speak to pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Stuur uw logo of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg satisfied u gegevens op through mijn Call pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw logo of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Zelfs Borduur voor een klein undertaking heeft Damaris industrieel prime kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het variety kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Report this wiki page